PENTUJA SEURAAVAN KERRAN MAHDOLLISESTI VUODENVAIHTEESSA 2023-24

Jos sinulla on tulevaisuudessa kiinnostus tarjota koti Uniaavan pennulle tai on muuta kysyttävää, minulle voi soittaa numeroon 040 584 6468 tai laitella sähköpostia osoitteeseen tpyhaja(a)hotmail.com.

Pennut luovutetaan sirutettuina ja rekisteröitynä aikaisintaan 7 viikon iässä. Pennut ja emo on useaan kertaan loislääkitty. Pentuja ruokitaan laadukkaalla ruualla ja erilaisiin ruokiin totutettuna (kuivanappula, liha, kala, hapanmaitotuotteet, vihannekset, suuret lihaisat luut jne.), jolloin ne luovutuksen aikaan syövät 4-5 kertaan päivässä.

Pennut kasvavat lapsiperheen arjen keskellä tottuen kodin ääniin, toisiin koiriin, vieraisiin ihmisiin, autoiluun, erilaisiin ympäristöihin ulkona ja sisällä. Pentueella on käytössään sisällä oma huone ja kasvettuaan pääsevät olemaan ulkona tarhassa sekä lämpimässä kopissa, joihin pääsee suoraan ulko-ovesta. Meillä on suuri piha, jossa pentujen on turvallista liikkua ja tutkia. Pentujen ollessa n. 6 viikon iässä teemme pentutestin, joka kertoo hieman pennun kehityksestä ja auttaa valitessa oikeaa pentua oikeaan kotiin.

Pennun mukana saa kattavan hoito-ohjeen, jossa myös vinkkejä arkeen lapinporokoiran pennun kanssa, penturuokaa, rekisteripaperit sekä Musti&Mirri-pentupakkauksen (reppu, kuppi, lelu, ruokanäytteitä ym.).

Lisäksi saa kasvattajan tuen koiran eliniäksi.

IMG_4461